Torek/Tuesday, 06. 09. 2011, posneto/shot on 11. 07. ob/at: 15:24:41 UTC+2



V Hotedršici je župnik očitno pozabil, da nas je bog naredil nage. No, tako vsaj piše v Bibliji ...

The priest in Hotedršica obviously forgot god created us naked. At least that's what it says in the Bible ...

Nikon D3 + Nikkor 14-24/2.8 AF-S @ 21mm, f/5.6, 1/100s, ISO 200

7 komentarji:

Anonimni pravi ...

... ja in očitno sta tista dva prva človeška ''nagca'' grešila in se začela zarad sramu skrivat in oblačit z..? in od takrat do danes je minilo mnogo tisočletij.. in je nekako spoštljiv odnos da ne greš v cerkev pomanjkljivo oblečen :D (sej mislem da taka praksa ni samo u hotejah.. ampak tud po drugih državah sveta - FRA, ITA, ESP,...juhej) :P

Andrej Korenč pravi ...

Aja, sej res; izvirni greh pa take fore. Tud prav.
Se pa strinjam glede tisočletij; v tem času so ljudje, predvsem mladina, postali pokvarjeni; poslušajo rap glasbo, gledajo nanizanke, fantje si puščajo dolge lase, eni so geji, druge lezbijke, hodijo okrog z razkritimi rameni ... Zato se strinjam - red mora bit in nekje je treba začet!
;)

Staša pravi ...

hehe, na drugi strani se gredo pa škofje v mariboru tole http://www.t-2.net/ponudba/paketi/t4


joj, me ima, da bi pripopala tiste 4 ženske zraven :-)

Anonimni pravi ...

Po mojem župnika skrbi, da ga bo kakšna najstnica preveč zrajcala ... Pa kaj; a z dolgo kiklo so bolj verne kot s kratko? In kaj če h maš pride kak tip z majico z naramnicami in ne s kratkimi rokavi, bo tud prablem?

Nace pravi ...

Pa lih župnik je to napisu, k je edini dec v kikli pr vsaki maši!

Anonimni pravi ...

No, bom kar tu zapisal, bo bolj gotovo prebrano, kot pod sliko prejšnjega dne.
Za zamislit se je, kako nas, ki zelo poredko zaidemo tja, kjer strežejo z nauki, vznemiri neka taka fotka, ko pa gledamo DREK, blizu katerega živimo in s katerim živijo muhe in komarji, ki potem sedajo na nas in naše otroke, ostajamo ravnodušni!!??

Andrej Korenč pravi ...

Ja glej, to je zato, ker živimo v skisanem svetu, ki ga fura sprevržena družba. Ni problem dat 10 eur vsako nedeljo (torej 40 eur/mesec) v neobdavčeno pušico, če bi pa komunala za 10 eur dvignila mesečno položnico, bi narod pa požvinil.

Ne zavedamo se prioritet, ne zavedamo se, kaj je zares pomembno in kaj ne. Premalokrat se spomnimo, da je denimo konkretno Logaščica včasih poganjala številne mline in žage, torej je bil potok vir energije, je fural gospodarstvo, kasneje je to zamrlo in je bila edina korist le še kopanje, danes je za to bistveno preonesnažen, in kakor z njim ravnamo, ga čez par desetletij več ne bo. In narodu ni mar, narodu se jebe.

Glavna okupacija za komunalo v tem trenutku je plenjenje delovnih mest; vladajoči se raje ukvarjajo s talanjem delovnih mest članom občinske koalicije, kot pa pedenanje tega, za kar so sploh tam. In spet - narod pa nič, narod mirno gleda in se mu jebe.