Petek/Friday, 05. 11. 2010, posneto danes ob/shot today at: 18:06:59 UTC+1Nekaj minut pred 18. uro se je na križišču priključka na avtocesto in poti v smeri nogometnega stadiona pripetila prometna nezgoda, v kateri naj bi voznik osebnega vozila zbil peško ravno v trenutku, ko je ta ob vračanju z večernega sprehoda prečkala priključek.

A few minutes before 6 am an accident occured at the crossing of the highway acces road with the road towards the football stadium. A driver appearantly hit the woman with his car while she was returning from an evening straw and was just crossing the acces road.

Nikon Coolpix P7000 @ 9.7mm (45mm ekv.), f/3.2, 1/3s, ISO 800

4 komentarji:

Anonimni pravi ...

in baje je umrla :(

Andrej Korenč pravi ...

"baje" je lahko, dejstvo pa je da ni.

Anonimni pravi ...

odlično :) upam, da čimprej okreva... šoferja pa za ušesa - kaj se to pravi za volan z ne 0.0 !!!

Andrej Korenč pravi ...

Za ušesa? Če ne bi tudi otroci brali teh komentarjev, bi z veseljem napisal, kaj bi mu privoščil sam.

Hec je tudi v tem, da je tam omejitev hitrosti na priključku pri 70 km/h in to kljub temu, da je tam križišče. Zdaj ... ne vem, ampak a se samo meni zdi butasto oz napak, da je omejitev na eni od cest, ki seka križišče, 70? Plus dejstvo, da to križišče tvorita priključek na avtocesto in zelo priljubljena sprehajalna pot; na tem kraju nezgode ta priključek dnevno prečka toliko ljudi, da je pravi čudež, da je toliko časa trajalo, preden je prišlo do nesreče.
Pravzaprav gre za tak čudež, da v primerjavi s tem Mojzes s svojo delitvijo Rdečega morja izpade kot amater. ...