Četrtek/Thursday, 08. 10. 2009, posneto danes ob/shot today at: 16:07:40 UTC+2Danes sta si stanje v spodnjem toku Logaščice skupaj ogledala Boris Čičmirko, predsednik Krajevne skupnosti Naklo (skrajno levo) in Igor Petek, direktor Komunale Logatec (levo).
Več informacij o stanju na Logaščici bo na voljo v prihodnjih dneh na blogu, posvečenemu izključno tej temi.

Today Boris Čičmirko, Local Community President and Igor Petek, Municipal Sanitation Service Director, jointly visited the pollution site on Logaščica stream.
More info on pollution of Logaščica is to be available in the upcoming days on a blog, devoted to this theme.


Nikon D3 + AF-S Nikkor 14-24/2.8 @ 14mm, f/5.6, 1/80s, ISO 400

6 komentarji:

Anonimni pravi ...

Petek tako al tako ne bo nč naredu ker ga je sama hvala in nakladanje tja v prazno!!!!!!

Andrej Korenč pravi ...

No, tale je mal preveč pavšalna in čez prst vržena ...
Včeraj sem se jima pri tem ogledu pridružil in Petek je nama s Čičmirkom pripravil pravo (kar triurno!) popoldansko ekskurzijo z zares podrobno razlago delovanja kanalizacijskega sistema in vsega, kar spada zraven; tudi čisto konkretno razlago, zakaj je prišlo do situacije, ki smo ji priča.
Jasno; vsak ima pravico do svojega mnenja, moje se pa vsekakor razlikuje od tvojega.

Andrej

lovro pravi ...

Ponavadi se je to dogajalo poleti, jeseni se ne spomnim da bi bilo kdaj tako malo vode - oz. da je sploh ni. Je pa res da zaradi suše drek ne raste sam od sebe!

Anonimni pravi ...

Ni pavšalna, če bi se kaj dogajalo bi bila čistilna lahko že kdaj narejena ne pa da potem vse to smrdi po okolici tovarniške

Anonimni pravi ...

anonimni a sploh veš zakai še ni narjena nova čistlila ??

LP zvezdica

rozi pravi ...

Gre za večletno in kompleksno težavo, za katero je krivih nekaj zadnjih občinskih garnitur, zato posploševanje zares ni na mestu ...