Petek/Friday, 28. 03. 2008, posneto danes ob / shot today at: 19:24:57 UTC+1



Z nocojšnjega koncerta Otroškega pevskega zbora OŠ Tabor.

From tonight's concert of OŠ Tabor (Tabor Primary/Elementary School) Children's Vocal Choir.


Nikon D200 + Nikkor 85/1.4 AF-D @ f/2, 1/80s, ISO 320

5 komentarji:

Anže Vrabl pravi ...

Kaj nisi malo počakal z objavo, da mi ne bi bilo potrebno razmišljati če si naredim bruko:D

rozi pravi ...

dobra fotka - če bi bil še zvok zraven bi blo pa sploh top! bravo tina, za sceno! :)

Anonimni pravi ...

Super bi bila postavitev te fotke k kaksni podobni iz Jugo casov...ha! Ista scena, sam drugi simboli, postirkana cupca s titovko in: S Titom naprej! Take prireditve seo najboljsi odraz "casa".

Branka Novak pravi ...

Fotka je super in tudi vrablove so dokumentaristočno ok. Zame imajo predvsem študijski pomen, saj se s fotk pravzaprav vidi funkcioniranje scenografije in dihanje koncerta. Scenografija pa ni bila delo tine gantar kot misli rozi /tina je naredila vabila in plakat/, ampak sem avtorica zamisli in izvedbe jaz; celotna scenografija namreč izhaja iz barv majic, ki so jih imeli oblečene pevci /bile so barve z zastav evropskih držav, ki so se za njimi na odru prelile v modro evrope. zvezde sva delala z zdravkom, obešala sta jih po mojih navodilih gospod filip in zdravko, ki je po mojem navodilu namestil tudi reflektorje.
Tako je z avtorstvom. Zato se kar strinjam s tabo, Andrej, da se podpisuješ na fotke. Težje je meni, ker se na npr. zamisli
in tekste za gledališke prizorčke, ki so jih izvedli mali gledališčniki, vezno besedilo, režijo, scenografijo ali scenarij NE MOREM PODPISAT!!!
Juhej v nove zmage!
Branka Novak

rozi pravi ...

se opravicujem:S bravo branka, za sceno!