Petek/Friday, 27. 07. 2007, posneto ob/shot at: 15:08:20 UTC+1



Logatec je mesto. Ima prek 11.000 prebivalcev. Več tisoč se jih vsak dan prevaža z avtobusom v šolo in službo proti Postojni, Idriji in Ljubljani. Tale stvar zgoraj pa je glavna logaška avtobusna postaja.

Logatec is a city. It has over 11.000 residents. A few thousand are every day using the bus to get to school or job towards Idrija, Postojna and Ljubljana. The thing on the photograph is Logatec' main Bus Station.

1 komentarji:

Anonimni pravi ...

Ja... Glavna avtobusna postaja... Zanimivo. Če pogledaš kakšne postaje imajo mesta okoli Logatca (Cerknica,Idrija,Postojna).
V katerih je ravno toliko prometa oz. še manj pa so avtobusne postaje neprimerno boljše (peroni, pisarne, pokrite ogrevane čakalnice...) v Logatcu pa je samo postaja, ki je enaka kot v LJ za navaden mestni avtobus. Ja pač dobrodošli v Logatcu, ki naj bi bil med najhitreje rastočimi "mesti" v Sloveniji (med naslovi za seminarsko nalogo je tudi naslov (verjeli ali ne) Migracije v Logatcu v 2/2 20. stoletja)) v infrastrukturi pa na občinski ravni vse propada. Lep primer je Narodni dom.
In še bi se našel kak primer.