PonedeljekK/Monday, 22. 02. 2010, posneto danes ob/shot today at: 19:10:13 UTC+1



Pr' Mih'

Mih's

Nikon D3 + AF-S Nikkor 14-24/2.8 @ 14mm, f/5.6, 30s, ISO 320

12 komentarji:

Žiga pravi ...

nori flare! hudo všeč!

Anonimni pravi ...

Tud če nebi pisal 14-24, nemorš falit :)

Anonimni pravi ...

kar srce se mi ko vidim to verjetno najbolj znano logaško razpadajočo hišo..

Neja pravi ...

Končno! Naj bajta v Logatcu!

Andrej Korenč pravi ...

Ta bajta je bila na tem blogu že vsaj 2X, a je bila notranjost in je niste prepoznali.

Anonimni pravi ...

kje?.. :)

Anonimni pravi ...

Link, link, link!?

Andrej Korenč pravi ...

http://logatec.blogspot.com/2008/01/nedeljasunday-06-01-2008-posneto-obshot.html

in

http://logatec.blogspot.com/2009/03/ponedeljekmonday-23-03-2009-posneto.html

Anonimni pravi ...

aha.. sej jih videl in moram priznati da so vse 3 nore, ampak mislim, da danes nebi upal notri?.. a ni škoda.. kako vidno propadata?..

Andrej Korenč pravi ...

Ja, v zadnjih 2, 3 letih se je stavba (stanovanjski del domačije, na fotki desno) konstrukcijsko precej "omajala". Pred nekaj leti se je udrla streha in zamakanje vode je zelo hitro opravilo svoje. Danes je absolutno nevarno hodit po njej!!! Kozolec bo tudi zdaj, zdaj nek dan zgrmel na cesto.

Lastniki živijo v tujini (so sicer že večkrat iskali kupce), vse skupaj je pod spomeniškim varstvom, torej se ne sme podirat, medtem ko je za obnovo preveč poškodovano. Tako da druge ni; nimaš kaj - vse skupaj se bo podrlo in pol bo tam kakšen od logaških nepremičninarskih kvazitajkunčkov zgradil "poslovno stanovanjski objekt" in svet bo šibal dalje.

Anonimni pravi ...

katastrofalna škoda bo, če se to zgodi, pred nekaj časa je bil kupec občina, pa je bila cena lastnika glede na ocenjeno 3x višja, ker očitno ni bilo interesa da bi domačijo prodali. nevem pa, kdo mi je pravil oz. sem slišal, da so jo konec oz. začetek letošnjega leta vendarle prodali (sklepam, da so le govorice) je pa tako nore hiše zelo škoda, sicer vem da neki sorodniki teh mihovih še živijo v sloveniji, nekateri celo v logatcu, kar je logično.. sam lastnik je pa za na grmado, da dopušča taki domačiji popoln propad!.. že vem: dajmo jo prijavit na tednik, kot črno piko.. mogoče pa se bo kdo zbudil :))

Anonimni pravi ...

Lepa je!